Συνέδριο Integra EMEIA 2024

Το Συνέδριο Integra EMEIA 2024 πραγματοποιήθηκε στις 20-22 Ιουνίου 2024 και φιλοξενήθηκε από την εταιρεία μας στην Αθήνα με μεγάλη επιτυχία.

Η Integra International είναι μια παγκόσμια ένωση ανεξάρτητων CPA, CA, Νομικών και Επιχειρηματικών Συμβουλευτικών εταιρειών που οδηγούν στην έξυπνη ανάπτυξη των επιχειρήσεων τους μοιράζοντας γνώση και υπηρεσίες ανοιχτά και τακτικά. Οι εταιρείες-μέλη προσφέρουν διευρυμένες επαγγελματικές υπηρεσίες και καινοτόμες λύσεις για τους πελάτες τους, συμπεριλαμβανομένης της κάλυψης των αναγκών επέκτασης των επιχειρήσεων σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Η Integra International, που ιδρύθηκε το 1994, διαθέτει γραφεία σχεδόν σε κάθε μεγάλο επιχειρηματικό κέντρο του κόσμου. Η Προοπτική συμμετέχει σε συνέδρια και φορολογικά workshops από το 2005.

Συνέδριο της Integra International Ltd με την Προοπτικη στην Αθήνα

Η τεχνητή νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, η Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία, οι κανόνες φοροδιαφυγής στην Ελλάδα, το μέλλον της φιλοξενίας στην Ευρώπη, ο ΦΠΑ στην Ευρώπη για διασυνοριακές συναλλαγές και οι στρατηγικές τάσεις και γνώσεις ανθρώπινου δυναμικού ήταν τα κύρια θέματα που παρουσιάστηκαν και συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.

Η Προοπτική θα ήθελε να ευχαριστήσει πολύ όλους τους παρευρισκόμενους από την Ευρώπη, τις ΗΠΑ, την Ασία, τη Νέα Ζηλανδία και την Αφρική που βρέθηκαν εδώ στην Αθήνα για την εκδήλωση. Ευχαριστούμε το διοικητικό συμβούλιο της Integra International Ltd που επέλεξαν την Αθήνα και την εταιρεία μας να φιλοξενήσουν το συνέδριο.

Integra International Ltd στην Αθήνα